Shipping in EU 75DKK | Free shipping on orders more than 799DKK in EU | Worldwide shipping

Shipping in EU 75DKK | Free shipping on orders more than 799DKK in EU | Worldwide shipping

Shipping in EU 75DKK | Free shipping on orders more than 799DKK in EU | Worldwide shipping

Vores historie

Vi er så glade for at kunne introducere dig for Little forest. Simpelt og cool økologisk basistøj til babyer og børn i alderen 0-6 år. Little forest har base i København og er designet af Marlene Nørskov, som har mange års erfaring indenfor design og produktion.

Med Little forest vil vi tilbyde dig det blødeste økologiske basistøj til fornuftige priser. Derfor har vi skåret alle mellemled væk og sælger vores kollektion ekslusivt fra vores egen webshop. Fra vores egen erfaring har vi selv haft svært ved at finde basistøj til babyer og mindre børn som både tilbyder høj kvalitet samt gode priser. Og med flere børn i hjemmet har prisen stor betydning.

Little forest er det nye musthave mærke, hvis du ønsker det blødeste og mest cool basistøj til babyer og børn. Bodystocking, t-shirt, sweatshirt, leggings, løse sweatpants, kjole, nederdel, smækbukser, beanie hue, bandana tørklæde - vi har alt hvad du behøver! Med en farvepalette af sort, grå melange, blush, offwhite, smalle og klassiske sejlerstriber og enkle stjerner samt en let oversize pasform, er vores designværdier dybt forankret i et nordisk minimalistisk univers.

Vi bruger den blødeste og mest behagelige økologiske bomuldsjersey og bomuldssweat muligt og i farver, striber og print som gør selv de voksne lidt misundelige. Hos Little forest har vi en etisk tilgang til produktionen af vores kollektioner. Det betyder at alle vores produkter er lavet med økologisk bomuld og fremstillet i Portugal hos en rigtig dygtig leverandør med retfærdige og sikre forhold på deres fabrik. Ved at holde vores produktion indenfor Europa er vi sikret europæisk standard og derudover er fragtvejen kort fra fabrik til lager her i Danmark, hvilket betyder langt lavere belastning for miljøet, end hvis produktionen skulle flyves hjem fra fx Indien.

Til allersidst er Little forest også sat i verden, fordi vi gerne vil arbejde og have det sjovt samtidig! En fornuftig balance mellem arbejdsliv og familieliv er essentiel, og ingen har lyst til at gå glip af ens små, da de vokser så stærkt. Humor og god opførsel er nøgleordene på vores kontor. Hos os skal alle behandles fair og med et smil, og vi skal huske på, at man aldrig er for vigtig til at være flink overfor andre. Vi har et motto: "Keep your eyes on the stars and your feet on the ground". Som oversat for os betyder, at vi stræber efter success og vores drømme, samtidig med at vi har vores fødder godt plantet på jorden. Hos little forest har vi omgivet os med gode mennesker lige fra vores leverandører til vores studenterhjælp, og vi er så ydmyge og taknemmelige over al den hjælp og støtte vi har modtaget på vores vej.

Vi håber, at I og jeres små vil tage godt imod Little forest.

Alt er lavet med kærlighed fra os til jer.

Venligst,

Marlene Nørskov / Ejer og kreativ direktør hos Little forest