OM OS

Vores historie

Vi er så glade for at kunne introducere dig for Little forest. Simpelt og cool økologisk basistøj til babyer og børn i alderen 0-6 år. Little forest har base i København og er designet af Marlene Nørskov, som har mange års erfaring indenfor design og produktion.

Økologisk

Med Little forest vil vi tilbyde dig det blødeste økologiske basistøj til fornuftige priser. Derfor har vi skåret alle mellemled væk og sælger vores kollektion ekslusivt fra vores egen webshop. Fra vores egen erfaring har vi selv haft svært ved at finde basistøj til babyer og mindre børn som både tilbyder høj kvalitet samt gode priser. Og med flere børn i hjemmet har prisen stor betydning.

Musthave

Little forest er det nye musthave mærke, hvis du ønsker det blødeste og mest cool basistøj til babyer og børn. Bodystocking, t-shirt, sweatshirt, leggings, løse sweatpants, kjole, nederdel, smækbukser, beanie hue, bandana tørklæde - vi har alt hvad du behøver! Med en farvepalette af sort, grå melange, blush, offwhite, smalle og klassiske sejlerstriber og enkle stjerner samt en let oversize pasform, er vores designværdier dybt forankret i et nordisk minimalistisk univers.

Kvalitet

Vi bruger den blødeste og mest behagelige økologiske bomuldsjersey og bomuldssweat muligt og i farver, striber og print som gør selv de voksne lidt misundelige. Hos Little forest har vi en etisk tilgang til produktionen af vores kollektioner. Det betyder at alle vores produkter er lavet med økologisk bomuld og fremstillet i Portugal hos en rigtig dygtig leverandør med retfærdige og sikre forhold på deres fabrik.